Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.
  • No products in the cart.

Vivi Édesműhely

Minden sütemény, torta, macaron, vagy pite kézzel készül, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával.
Fontos számomra a minőség, ezért margarin helyett csak vajat használok, növényi tejszín helyett pedig hagyományos tejszínt.
A legfinomabb Francia és Belga csokoládét használom süteményeim és tortáim elkészítéséhez (csokoládés-pekándiós pite, isler, habos isler, csokoládé torta, csokoládés macaron).
Gyümölcsös pitéim sütéséhez, helyi termelőktől veszem a gyümölcsöt, a diót.
A tökéletes macaron készítéséhez, elengedhetetlen hozzávaló a jó minőségű, apró szemcséjű mandulaőrlemény, ezért ezt közvetlenül a macaron hazájából, Franciaországból rendelem.
A tojás, ugyanúgy mint a vaj, az egyik legfontosabb összetevője a süteményeknek, ezért úgy gondoltam, hogy szabad tartású, boldog tyúk tojásaiból még finomabb süteményt tudok sütni.
A végére hagytam, egy számomra nagyon fontos összetevőt, a mézet.
A karácsonyi gyömbéres keksz lelke, a sós-mézes pite legfőbb összetevője, és nem mellesleg a legcsodálatosabb édesítő ami létezik:)
Megtalált egy lehetőség, így a Vivi Édesműhelynek is lett saját kaptára, és saját, termelői méze. A méhcsaládunk háromféle mézet termel: akác-, hárs-, vegyes virágméz (édes harmat), amelyek megédesítik a süteményeimet.

A jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használunk a weboldalon.